Birecik Ziraat Odası > Haberler > Birecik Ziraat Odamızın 2018 yılının ilk meclis toplantısı 02 ocak 2018 günü Oda meclis toplantı salonunda yapıldı

Açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulcelil ARICI yaptı. Başkan yaptığı konuşmada 2017 malı yılının kısmi doğal afetler dışında sakin geçtiğini, Çiftçilerimizin yetiştirdiği Antep Fıstığı rekoltesinin ne yazık ki 2017 yılında %60 civarında düştüğünü ve bu düşüşün çiftçimizi çok zor durumda bıraktığını söyledi.

2018 yılının Çiftçilerimiz açısından bereketli bir yıl olmasını yüce Allah'tan temenni ettiğini söyleyen ARICI  Meclis üyelerimizin halktan topladığı dilek ve talepleri yazılı olarak başkanlığımıza sunmalarını söyledi. Gündemdeki maddeler üzerindeki çalışmalar bittikten sonra meclis  toplantısı sona erdi.