Birecik Ziraat Odası > Haberler > DEVLET SU İŞLERİ MÜSTEŞARI VE TARIM BAKANLIĞI YETKİLİLERİ İLE ŞANLIURFA ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI ŞANLIURFA ZİRAAT ODASINDA TOPLANDI.

Toplantıda tarımın genel sorunları tartışıldı. Özellikle Antep fıstığında alan bazlı destekleme verilmesi hususunda oda başkanları taleplerini yetkililere ilettiler. Oda başkanımız Abdulceli ARICI Birecik Hubap Altınova sulama projesi hakkında yetkililerden bilgi talebinde bulundu.
Bakanlık yetkilileri Altınova/Hubap sulama projesinin planlamasının bittiğini ve ihale aşamasına geldiğini yakında ihalesinin olacağını söylediler.